Despre Noi

Despre Noi

Despre Noi – Fabrica de parchet Forestland Infiintata in anul 2003 la Sarasau, la o distanta de 6 km de SIGHETU-MARMATIEI. Firma FORESTLAND are ca obiect de activitate productia parchetului masiv din stejar, pentru amenajari interioare si exterioare.Obiectivul nostru este sa satisfacem nevoile clientilor nostri, la un raport optim de calitate-pret. Intotdeauna suntem atenti la nevoile clientilor nostri. Parchetul de inalta calitate avand o textura fina si un finisaj perfect. Este elementul principal care imbina arhitectura cu decoratiunea. Sporind considerabil frumusetea caminului dvs. si crescandu valoarea acestuia, fiind deasemenea mult mai rezistent in timp decat multe alte tipuri de parchet. Filosofia noastra de lucru se invarte intotdeauna in jurul clientilor nostri. Despre noi Forestland.

Producator De Parchet Si Pardoseli Din Lemn Masiv

Intotdeauna suntem atenti la nevoile clientilor nostri, parchetul de inalta calitate avand o textura fina si un finisaj perfect, este elementul principal care imbina arhitectura cu decoratiunea, sporind considerabil frumusetea caminului dvs. si crescandu valoarea acestuia, fiind deasemenea mult mai rezistent in timp decat multe alte tipuri de parchet.Intotdeauna suntem atenti la nevoile clientilor nostri, parchetul de inalta calitate avand o textura fina si un finisaj perfect, este elementul principal care imbina arhitectura cu decoratiunea.Sporind considerabil frumusetea caminului dvs. si crescandu valoarea acestuia, fiind deasemenea mult mai rezistent in timp decat multe alte tipuri de parchet lemn.

Pardoselile Noastre

Pardoselile noastre sunt durabile și ușor de curățat, totuși, cu o întreținere corespunzătoare, podeaua din lemn își va menține frumusețea de-a lungul anilor, podelele cu ulei necesită mai multă întreținere decât podelele lăcuite.

Parchet Lemn Masiv

Parchet Lemn Masiv | Podeaua dvs. vă determină starea de spirit.O pardoseală din lemn de culoare deschisă, reflectată în lumină, adaugă spațiu în camera dvs.Calea potrivită pentru plasarea podelei este de-a lungul ferestrei.Suprafața de lac este foarte ușor de curățat.Specii lemnoase sunt mai sensibile la uzură.

Parchet Masiv Stejar

Oferim diferite proprietati de parchet masiv stejar, in functie de preferintele dvs,unde puteti vedea ce se potriveste cel mai bine casei dumneavoastra.Parchetele din lemn dau într-un rafinament spațiu, dau greutate căldurii și stilului unei case ospitaliere. Este unul dintre cele mai durabile tipuri de pardoseli, dar numai dacă vă comportați în mod corespunzător.

  • SELECT : Parchet cu fibra flambata, culoare uniforma, fara noduri (muguri acceptabili de 4mm max).
  • STANDARD : Parchet de culoare variabila, noduri sanatoase de pana la 7mm si alburn (max.20% din latimea lamelei de parchet).
  • RUSTIC : Parchet de culoare variabila,noduri sanatoase de pana la 15mm si alburn.

Cateva Secrete

Uleiul are capacitatea de a evidenția structura fină și boabele lemnului, mărind astfel culoarea sa naturală.Aspectul, simtul și culoarea sunt punctele principale de care trebuie să aveți grijă când alegeți podeaua.

Podelele de culoare slabă tind să fie combinate cu pereți luminoși, ducând la un sentiment mai bun al spațiului. Pe de altă parte, o podea întunecată se îmbină mai bine cu pereții întunecați, rezultând o senzație mai întunecată în cameră, în timp ce aduce și căldură.

Pardoselile noastre sunt durabile și ușor de curățat,însă cu o întreținere corespunzătoare. Podeaua din lemn își va menține frumusețea de-a lungul anilor. Podelele cu ulei necesită mai multă întreținere decât podelele lăcuite.

About Infiintata in anul 2003 la Sarasau, la o distanta de 6 km de sighetu-marmatiei, firma forestland are ca obiect de activitate productia parchetului masiv din stejar, pentru amenajari interioare si exterioare.Obiectivul nostru este sa satisfacem nevoile clientilor nostri, la un raport optim de calitate-pret.Intotdeauna suntem atenti la nevoile clientilor nostri, parchetul de inalta calitate avand o textura fina si un finisaj perfect, este elementul principal care imbina arhitectura cu decoratiunea.Sporind considerabil frumusetea caminului dvs. si crescandu valoarea acestuia, fiind deasemenea mult mai rezistent in timp decat multe alte tipuri de parchet.Filosofia noastra de lucru se invarte intotdeauna in jurul clientilor nostri.